URGENT

El govern considera positius els primers 100 dies de mandat ….

Compartiu aquesta història

Després de les passades eleccions municipals del mes de maig, el guanyador ,el PSC, va tornar a formar govern al costat d’ICV-EUiA, per garantir-se una majoria absoluta. Es reeditava així el pacte que ja havia estat vigent en el mandat anterior.

Per tot plegat, l’alcalde de PLF, el socialista Valentí Agustí, assegura que el govern es continuista ja que manté la línia encetada en el mandat exterior. De tota manera s’han incorporat 3 regidors nous, tots ells socialistes, i hi ha hagut  un ball de carteres entre tots els membres de l’executiu, pel que ha calgut un temps d’adaptació. Agustí explica que ja estan immersos en el procés d’elaboració del primer pressupost del mandat.

Estem molt contents dels 3 nous regidors” Valentí Agustí (PSC)

IMG_20150609_121108-01
Osorio (Esquerra) i Agustí signant l’actual pacte de govern el passat mes de juny

 

El portaveu d’ICV-EUiA a PLF, Juan Andrés Osorio, fa un balanç positiu i  assegura que aquest període d’adaptació fa que el govern estigui en un bypass. Assegura està expectant també de l’escenari que sortirà de les urnes aquest proper diumenge, tot i que explica que el govern local treballa per dur a terme el seu programa electoral.

Estem treballant per desplegar el nostre programa” Juan A. Oosrio (ICV-EUIA)

En els primers mesos de mandat, el govern ja ha hagut de torejar una polèmica. Es tracta de prohibició inicial de la Marxa de Torxes, que finalment va autoritzar la Generalitat en format manifestació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics