… per l’oposició el balanç no és tant positiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest mes de setembre s’han complert els primers 100 dies dels nous ajuntaments, constituïts durant el mes juny.

Un cop reeditat el pacte entre el PSC i Iniciativa, el principal grup a l’oposició és ERC. El seu portaveu, Francesc Alemany, explica que tenen una sensació doble. D’una banda estan perplexos per algunes actituds que consideren “absolutistes” del govern, i d’altra banda  esperen que les bones intencions de l’alcalde no siguin només titulars.

Diuen que faran, faran i no acaben de fer Francesc Alemany (ERC)

La Festa Major ha estat la primera gran acció del que portem de mandat. En aquest sentit, el representant municipal del Partit Popular, Óscar Bermán, considera que els grups musicals de les barraques  incitaven a l’odi cap el PP. Bermán critica la gestió de la polèmica per la marxa de torxes. Tot plegat ho atribueix a la falta d’experiència política de l’equip de govern.

L’episodi de la Marxa de torxes a estat de “risa”” Óscar Bermán (PP)

Tot i això el popular ha reconegut un canvi del tarannà en qüestions de governació, assegurant que ara veu voluntat de millorar mancances en el cos policial.

D´esquerra a dreta: Alemany, Bermán i Victòria a la sala de plens. Arxiu.
D´esquerra a dreta: Alemany, Bermán i Victòria a la sala de plens. Arxiu.

Martí Victòria, regidor de C’s, s’ha mostrat prudent a l’hora de valorar, exposant que aquest inici de mandat  han estat de transició, ja que han entrat nous membres a l’equip de govern.

Estem esperant que arrenquin les coses previstes a fer” Martí Victòria (C’s)

Les eleccions del passat mes de maig deixaven un ajuntament  sensiblement  diferent a Palafolls. El PSC de Valentí Agustí tornava a guanyar les eleccions, mantenint els 6 representants, mentre que ERC duplicant la seva representació al consistori, esdevenint segona força. El PP reculava, quedant-se amb un sol representant i perdent gran nombre de votants, que s’haurien inclinat per la nova formació, C’s, que va aconseguir entrar al consistori amb  un regidor. ICV-EUiA registrava un creixement moderat de vots, mantenint però un únic representant. L’aleshores encara federació de CiU quedava fora de l’ajuntament palafollenc, obtenint els pitjors resultats de la seva història.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics