La Banda de PLF participa en la celebració dels 50 anys de la Banda del Col·legi Santa Maria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El conjunt musical blanenc celebra aquest 2015 mig segle d’història, i aquest cap de setmana van organitzar una trobada on es van aplegar més de 150 músics de formacions d’altres municipis com PLF, Barcelona i Reus.

Dissabte al migdia  una cercavila va obrir els actes de celebració amb les cinc bandes participants, que van sortir del passeig de Mar i van fer un recorregut pels carrers del poble camí del pavelló municipal d’esports. Un cop allà músics, acompanyants, col·laboradors i membres de la junta de la formació blanenca van participar en un dinar de germanor, que va precedir una nova cercavila que, en aquest cas, va conduir tothom fins al Teatre de Blanes.
La participació palafollenca va acabar aquí, però les bandes dels col·legis de Pare Manyanet de Barcelona i Reus i la banda blanenca van oferir un concert conjunt. El president dels homenatjats, Quim Hostench, va presentar l’espectacle, exposant que a banda de ser un esdeveniment lúdic i de germanor, també es volia retre homenatge a totes aquelles persones que han aportat el seu gra de sorra a la formació musical.
L’acte va comptar també amb la presència del Pare Joaquim Alqueza, fundador de les cobles blanenca i reusenca.

Precisament Alqueza va protagonitzar un dels moments més emotius de la celebració, quan es va fer la salutació conjunta dels directors de les tres bandes.

El fi de festa també va incloure el lliurament d’obsequis de record als representants de totes els components que van participar-hi.

 

Peça interpretada per la Cobla de Palafolls i la Cobla Santa Maria, en un concert commemoratiu d’aquest estiu:

Foto de portada: Foto Catalan

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics