URGENT

Ràdio Palafolls prepara el programa especial de seguiment del 27S

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge els ciutadans de Catalunya tenen una nova cita amb les urnes, la segona de l’any. A les 9 del matí els col·legis electorals obriran les seves portes, que seguiran obertes fins les 8 del vespre. Minuts abans que es tanquin les urnes, obrirem els micròfons de Ràdio Palafolls des del col·legi electoral de Les Ferreries, on votarà la majoria de palafollencs i palafollenques, per`oferir un programa especial que seguirà l’escrutini a PLF i a nivell general.

El programa especial de seguiment de les eleccions comptarà amb un desplegament de col·laboradors que aniran actualitzant les dades de participació i escrutini des dels altres dos col·legis, ubicats al Forroll i també a Sant Genís. També hi haurà entrevistes amb els representants polítics palafollencs, que durant aquests dies han estat fent campanya en favor de les seves respectives candidatures, i una tertúlia amb tots ells on analitzarem la campanya, les enquestes a peu d’urna i l’escenari que obriran els resultats electorals .

Així amb la vista posada als resultats de PLF però sense obviar el que passa en àmbit català, RP posarà l’actualitat política de diumenge a l’abast de tots els oients.

El proper diumenge Catalunya viurà una jornada històrica, en la que estan convocats a les urnes 5 milions i mig de persona.510.713 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics