Blanes demanarà a Salut millores per l’Hospital Comarcal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En una reunió inèdita a tres bandes entre els polítics locals i representats de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i el Comitè d’Empresa, dijous es va acordar la redacció d’un escrit que adreçaran al Servei Català de la Salut per demanar millores en la situació de l’Hospital Comarcal de la Selva.

El membre del comitè d’empresa Edgar Felip, present a la reunió, ha explicat que la millora que s’ha volgut prioritzar és l’ampliació del servei de quiròfans.

Aquesta trobada sorgeix després d’una moció aprovada al ple del consistori blanenc, quan l’anunci del tancament de 12 llits a la planta de traumatologia de l’Hospital durant el mes d’agost va provocar la indignació de diversos col·lectius. Felip afirma que aquest mes d’agost han estat saturats, però reconeix que no desbordats.

Una de les millores que es vol introduir és, de cara al mes de novembre, la posada en marxa d’una campanya de detecció precoç del càncer de còlon a Blanes, similar a la que s’ha dut a terme recentment a Palafolls.

A partir d’ara es programaran de manera periòdica dues reunions anuals amb la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, una de les quals es farà amb la participació conjunta dels representants polítics municipals dels ajuntaments de Blanes, Lloret i Calella de manera conjunta.

 

Foto de portada: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics