3a victòria consecutiva de l’Amateur

L’equip, que estrena categoria aquesta temporada, encara no coneix la derrota i després d’una ensopegada a la primera jornada en forma d’empat, l’amateur ja encadena 3 victòries consecutives. L’última aquest cap de setmana al Palastadium i contra el Roses per 4 a1.

Loren va avançar els locals al 33 de la primera part, però 3 minuts més tard els empordanesos empataven. El mateix Loren es va encarregar de desfer l’empat just abans del descans.

A la represa Niko, al minut 66, i Víctor a les acaballes del partit, van acabar fixant el resultat final; 4 a 1, i 3 punts més pel PLF que continua 2n a la classificació amb 10 punts a 2 dels líders; el Llagostera que no ha fallat i que té els 12 punts possibles.

L’equip palafollenc intentarà mantenir la plaça aquesta setmana al camp del St Gregori dissabte al migdia.

El PLF és actualment l’equip més golejador de la categoria amb 10 gols en 4 partits, i aconsegueix col·locar a 2 davanters entre els més golejadors. Es tracta de Loren i Massagú, tots dos amb 4 gols.

Justament avui el club ha anunciat l’adéu a un dels capitans de l’amateur, Marc Muñoz, que deixa la disciplina del club després d’anys vestint la samarreta  palafollenca.

Aquest proper cap de setmana començarà la competició per a la resta de categories del club esportiu local, com és el cas del cadet o de l’infantil.