URGENT

El torderenc Roger Simeon estrenarà obra el novembre a Nova York

Compartiu aquesta història

L’obra de teatre ‘Los Columpios’, de l’autor torderenc Roger Simeon, s’estrena el proper 6 de novembre al IATI Theatre de Nova York. Després de fer-ne una lectura dramatitzada el maig de 2014, el teatre novaiorquès aposta per la producció de l’obra de l’autor català que estarà en cartell durant tot el mes de novembre. Seguint la història d’una trobada pretesament casual entre un home i una dona en uns gronxadors, els espectadors descobreixen els dubtes d’uns individus que intenten parlar però són incapaços de trobar les paraules adequades i es perden en converses aparentment inconseqüents. Els jocs de paraules, els dubtes sobre la possibilitat real de comunicació, la sensació de pèrdua i abandonament, omplen aquesta tragicomèdia alhora que mostren l’interior dels personatges.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics