URGENT

ERC de Malgrat demana la creació d’horts urbans municipals

Compartiu aquesta història

Formalment ho faran demà dijous a través d’una moció presentada al ple del mes d’octubre que es celebrarà a les 7 de la tarda a la sala d’actes del consistori malgratenc.

La demanda no és nova, ja al ple de juny de 2008, els mateixos republicans ja ho van plantejar, però el govern ho va desestimar . Tot i la moció, fonts  properes al govern local expliquen que ja s’està treballant en una proposta d’horts urbans i que ja disposarien d’un estudi previ.

[row]

[one_half]

ERC ja ho havia demanat al 2008, però no es va aprovar. Amb el canvi de govern s’estudia tirar endavant els horts urbans

[/one_half]

[one_half]

[/one_half]

[/row]

A banda d’aquesta moció, els republicans també presenten una altra moció conjunta amb CiU, en suport al correllengua. Es tracta d’una activitat organitzada des de fa 19 anys amb l’objectiu de difondre l’ús de la llengua i promoure la cultura popular dels indrets de parla catalana. És una iniciativa lúdica, festiva i participativa que promou la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana. I cada any es sol·licita al consistori el seu suport .

Aquestes mocions són 2 dels 8 punts previstos al ple d’aquest dijous, que també preveu parlar de la derogació de dues ordenances municipals.

La primera la que regulava la intervenció integral de L’administració Ambiental i  també l’ordenança de la policia d’espectacles i activitats recreatives, aprovada al 2006, i  que és la que regula els aspectes d’oci i la seva afectació a l’ordre públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics