La Policia Local de PLF celebra el seu patró

El cotxes policials dissabte estacionats davant la caserna.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La caserna de la policia local de PLF va acollir el passat cap de setmana la celebració del Patró del cos de seguretat que es va commemorar amb una trobada de policies, en la qual hi van participar una 50a d’ agents de diversos cossos policials segons fonts oficials.

A l’acte hi van assistir agents del propi cos local de PLF,  així com representants policials de cossos de poblacions properes com Malgrat, Blanes o Sta Susanna així com el Cap dels Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar i el de l’Area Bàsica d’Arenys, i representants de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

En el marc d’aquesta trobada es van entregar diversos premis i reconeixements a alguns dels policies, ja sigui per actuacions realitzades en el darrer any o per la seva participació en l’organització de cursos de formació per a altres policies. Van rebre aquestes distincions policies de PLF, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Pineda, Calella i Sant Celoni, entre altres.

El cotxes policials dissabte estacionats davant la caserna.
El cotxes policials dissabte estacionats davant la caserna.

També hi va haver una àmplia representació del consistori municipal, entre ells, l’alcalde de PLF Valentí Agustí i el regidor de governació, Rafel Cubarsí, que van fer un discurs en el transcurs dels actes de commemoració del patró de la policia.

Segons fonts municipals, entre els reconeixements que es van entregar, n’hi ha un per haver participat en un petit incendi en una benzinera i també per accidents de trànsit. A més a més, es va reconèixer la tasca del cos de Protecció Civil, que hi va ser present amb la representació del seu cap.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics