La Biblioteca de PLF participa en un concurs fotogràfic a nivell comarcal

Interior de la biblioteca de PLF. www.tublogdearquitectura.com
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les instal·lacions culturals del nostre municipi se sumen  a la celebració de l’any de les Biblioteques, aquest 2015. Durant tot l’any, les biblioteques de la comarca proposen als seus usuaris participar en el projecte “Què vens a fer a la Biblio?”, una concurs que proposa enviar fotografies d’activitats que es poden fer a les biblioteques. Això sí, s’ha de fer servir de fons un photocall, és a dir, un espai específic i predeterminat per a fer-s’hi fotografies. A PLF aquest photocall arriba avui i estarà operatiu fins a finals d’any, que és quan acaba el termini per presentar-se al concurs. Ho explica el director de la Biblioteca de PLF, Josep Maria Simó.

Entre les millors fotos de tota la comarca penjades al twitter o enviades per correu electrònic es sortejaran dues invitacions per a esdeveniments culturals.

Interior de la biblioteca de PLF. www.tublogdearquitectura.com
Interior de la biblioteca de PLF. www.tublogdearquitectura.com

Fins al mes de setembre el photocall ha anat rodant per diverses biblioteques de la comarca, i ara arriba a PLF fins desembre, però també estarà a  Tordera, Pineda, i Mataró, entre altres.

D’altra banda, segueix en marxa la iniciativa conjunta amb el Geriàtric del nostre municipi de voluntariat social. Es tracta d’un projecte que treballa de manera transversal amb el geriàtric, la biblioteca i l’institut de la Font del Ferro, amb la finalitat de “regalar” una mica de temps a la gent gran. Al maig es va iniciar una campanya per tal de trobar voluntàries i voluntaris que vagin a llegir al centre de gent gran. Per participar en aquest projecte cal tenir com a mínim l’edat de 16 anys i tenir una estona per dedicar a la gent gran de Palafolls.

Les inscripcions per a aquest projecte encara es poden fer, entre setmana a partir de les 11 del matí  i de les 5 de la tarda a la Biblioteca de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics