URGENT

Localitzen els cossos de les dones que van entrar al mar de Lloret en ple temporal

Compartiu aquesta història

Cap al migdia d’ahir la Guàrdia Civil va trobar els dos cossos sense vida de les dues dones de 33 i 36 anys de qui s’havia perdut el rastre després de llançar-se al mar de matinada.

Les dues dones, de nacionalitat britànica, formaven part d’un grup de cinc persones que s’allotjaven en un hotel de la localitat, on passaven uns dies de vacances.
Segons sembla, pels volts de les quatre de la matinada d’ahir, el grup va decidir anar fins a la platja Gran, on durant tota la jornada hi onejava la bandera vermella pel mal estat de la mar.

Un cop allà, una d’elles va voler banyar-se, tot i el temporal,  mentre les altres quatre es quedaven a la platja. La noia que es banyava va desaparèixer i quan una amiga intentava ajudar-la, també va ser engolida per l’aigua.

El cap de Protecció Civil de Lloret, Ferran Carbonell, explica que la noia tenia la intenció d’entrar a l’aigua, perquè es va treure la roba.

A més, un vigilant d’una guingueta propera  els ha advertit que no entressin a l’aigua i ha estat qui ha donat l’alerta a la Policia Local després de veure que no sortien. A partir d’aleshores, s’ha activat un dispositiu de recerca format per Guàrdia Civil, els Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra i la mateixa Policia Local.

Una altra dificultat afegida és que la Platja de Lloret de Mar guanya fondària de seguida, en només tres o quatre metres. Al dispositiu de recerca s’hi van sumar ja de dia els helicòpters, mentre que els submarinistes no han pogut entrar a l’aigua pel mal estat de la mar i les fortes corrents causades pel temporal de llevant.

Els cossos han estat localitzats a l’aigua entre Lloret i Blanes i han estat traslladats al port blanenc per Salvament Marítim.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics