Malgrat celebra diumenge el seu 41è Aplec de la Sardana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La tradicional activitat torna aquest primer cap de setmana d’octubre i ho fa com és tradicional el diumenge al Parc de Francesc Macià.

Enguany l’aplec compta amb 3 cobles; la Ciutat de Girona, la Jovenívola de Sabadell i la Principal del Llobregat que oferiran una 30a de sardanes en dues parts. Una al matí a partir de 2/4 d’11 i la segona a la tarda, a partir de 2/4 de 4.

Tot i això la celebració començarà demà dissabte amb un concert al centre cultural i a càrrec de la Jovenívola de Sabadell i que també inclourà un recital de poesia.

Ho expliquen la Montserrat Clapés i en Joan Bigas de l’Agrupació Sardanista La Barretina, qui s’encarrega del certamen.

La trobada, si el temps ho permet, es farà al Parc de Francesc Macià i l’organització ha previst un servei de transport entre el centre del poble i el parc, per facilitar l’accés a tothom. També hi haurà servei de bar durant la jornada.

La intenció de La Barretina era poder oferir 4 cobles, com s’havia fet en altres anys, però que es va deixar de fer per qüestions econòmiques. Finalment una de les cobles previstes va declinar l’oferiment de La Barretina i finalment seran 3 cobles. Tot i això Clapés explica que el proper any sí seran 4 les formacions musicals contractades per l’Aplec de Malgrat.

En cas de mal temps, l’Aplec es faria igualment, però al Pavelló d’esports de Malgrat de Mar.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics