URGENT

Comencen les classes de gimnàstica

Compartiu aquesta història

Avui dilluns i puntuals a les 9 han començat les classes de manteniment de gimnàstica especialment dissenyada  per a persones grans. Les classes es fan els dilluns i els dimecres al matí amb una doble sessió, la primera a les 9 del matí a la Fàbrica el Forroll de St Lluís i just després, al casal de la Dona del centre. Amb aquesta doble sessió es vol arribar a gran part de la població, per tal que la gent gran de PLF pugui fer gimnàs de manteniment, per evitar una degeneració motora i problemes ossis.

L’encarregada de les sessions és la fisioterapeuta Rosa Mora, que adapta els exercicis als participants per tal de millorar-ne la qualitat de vida. Ho explica la pròpia Rosa Mora.

Els beneficis són clars, és prevenció a l’artrosi i l’anquilosament”
Rosa Mora, fisioterapeuta

Els beneficis pels participants són evidents, segons les pròpies persones que hi participen. La Dolors, la Maria i la Francisca expliquen que fa anys que assisteixen a aquestes classes i que han millorat la seva mobilitat, i la seva qualitat de vida.

Avui han començat les classes, encara a mig gas, a l’espera de comptar amb més participants, sobretot a St Lluís, on encara la participació és molt feble.

Aquestes classes són un servei gratuït de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF, i només cal estar empadronat al nostre municipi per gaudir d’aquestes sessions. Per poder participar-hi, només cal dirigir-se directament qualsevol dia de les classes i parlar amb la responsable.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics