Mor una altra dona ofegada a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí han trobat el cos sense vida d’una altra dona ofegada a les platges de Lloret.

La víctima, de mitjana edat i de nacionalitat lituana, ha mort ofegada aquest dimarts a primera hora al a platja de Sa Caleta, segons han informat els Bombers de la Generalitat. La víctima tenia 50 anys i s’havia dirigit a la platja per banyar-se amb un grup de turistes. Han estat els propis companys de viatge els qui han donat l’alerta en veure que la dona no sortia de l’aigua. L’avís s’ha produït al voltant de dos quarts de vuit del matí i la dona ha estat localitzada al voltant d’una hora més tard per un helicòpter de Salvament Marítim, que ha pogut recuperar el cos i traslladar-lo a la platja, fins l’arribada del forense.

En el dispositiu de recerca, també hi han participat la Policia Local i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a banda dels Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Salvament Marítim.

Es tracta de la tercera persona ofegada en menys d’una setmana en aquesta localitat després que dues turistes britàniques morissin ofegades mentre es banyaven de matinada, coincidint  amb el temporal que afectava el litoral gironí la passada setmana. Els seus cossos es van trobar unes vuit hores més tard que entressin a l’aigua entre Lloret de Mar i Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics