Impuls per la renovació de Lloret com a Destinació Turística

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Govern de la Generalitat ha acordat aquest dimarts  impulsar el Pla operatiu de renovació de destinació turística Lloret de Mar afegint-hi els departaments de Territori i Sostenibilitat, d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, d’Interior i de Governació i Relacions Institucionals, a banda del que ja actuava en aquest pla, que era el Departament d’Empresa i Ocupació.

A través d’aquest acord, el Govern assumeix l’impuls de la part que li pertoca del Pla Operatiu a través d’una Comissió integrada per representants d’aquests departaments. L’objectiu és integrar-los i concretar quines han de ser les actuacions d’acord amb el programa i els objectius del pla operatiu per renovar la destinació turística de Lloret.

Actualment, un grup de treball format per representants de les parts implicades en el projecte, està desenvolupant les actuacions corresponents a la primera fase d’execució del Pla Operatiu (2015-2016). Concretament, els treballs de desplegament del Pla se centren, prioritàriament, en concretar les solucions urbanístiques de transformació que afavoreixin la millora de la destinació, l’arranjament i finalització del camí de ronda, i la projecció i implementació de xarxes de telecomunicacions i infraestructures d’eficiència energètica i ús d’energies renovables, que han de possibilitar l’evolució de Lloret de Mar cap a un model de destinació intel·ligent.

El març del 2014 es va signar el conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Empresa i Ocupació, l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Mesa del Turisme de Lloret de Mar, mitjançant el qual els signants es comprometien a treballar de forma conjunta per la renovació i millora de la destinació turística Lloret de Mar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics