URGENT

Anna Rovira acaba 7a a l’IronMan de Calella-Barcelona

Compartiu aquesta història
Rovira dalt la bicicleta. Arxiu
Rovira dalt la bicicleta. Arxiu

Era l’única representant catalana a la prova i va acabar entre les 10 primeres. La palafollenca està acostumada a fer bons resultats, però aquesta 7a plaça li ha deixat un bon sabor de boca,  després d’alguns problemes que arrossegava de proves anteriors.

Rovira explica que un dels factors clau pel bon resultat de l’IronMan d’aquest diumenge ha estat la nutrició i que l’espai on s’ha disputat, a la ciutat de Calella,  és conegut.

La prova combina la natació, la bicicleta i la carrera en una prova dura. Després de nedar 4 km a mar obert, els esportistes agafen la bicicleta per pedalar durant 180 km, per la N2 per acabar corrent més de 42 km en un circuit entre Calella i Pineda.

Rovira es va marcar l’objectiu de corre tres IronMans aquest any.

Estic contenta, però sé que tinc marge de millora
Anna Rovira, esportista

De fet arribava a Calella després d’haver disputat fa poques setmanes una prova de llarga distància a la localitat francesa de Vichy, on es va haver de retirar mentre anava 5a a la classificació per culpa d’uns problemes digestius. Al juny, ja va participar a l’IronMan de Niza, on va aconseguir una meritòria 5a plaça, en una de les proves més dures del circuit d’IronMans

Rovira explica que la llarga distància se li dóna bé, i afirma està satisfeta amb els resultats obtingut, tot i que reconeix que encara té marge de millora.

Rovira va completar el circuit calellenc en 9 hores, 41 minuts, a 40 minuts de la campiona, l’holandesa Van Vlerken

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics