URGENT

Roben en dos establiments de Pineda pel mètode del butró

Compartiu aquesta història

Els propietaris de dos botigues del centre de Pineda es van endur un ensurt ahir al matí al aixecar la persiana i van descobrir que durant la nit havien estat víctimes d’un robatori.

Els lladres han entrar en una botiga especialitzada en venda d’embotits i productes ibèrics d’una de les artèries comercials del municipi; el Carrer Doctor Bertomeu de Pineda. Han accedit al local a través d’un butró o forat fet al sostre de l’establiment  pel qual hi pot passar completament una persona.

Una de les botigues afectades, amb el butró al sostre. Foto: Ràdio Pineda
Una de les botigues afectades, amb el butró al sostre. Foto: Ràdio Pineda

Per aquest forat els lladres s’han endut pernils d’aglà de qualitat, que són dels productes més preuats i més cars de la botiga.

Aprofitant que la nit era tranquila, els lladres també han entrat al negoci del costat, una papereria, on no s’ha especificat què s’han endut.

Els propietaris dels dos negocis han descobert el robatori al matí quan han obert la porta de la botiga i ho han denunciat a la policia local, que ha fet l’atestat i ha derivat als Mossos d’Esquadra. La policia cientifica ja ha pres totes las dades dactilars  i ja s’ha obert una investigació per trobar els responsables del doble robatori.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics