PLF vol acollir 5 famílies de refugiats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de PLF explicarà demà en sessió plenària les actuacions municipals previstes per l’acolliment de refugiats procedents de l’Orient Mitjà. Bàsicament en referència als refugiats sirians,  afganesos i eritreus, que marxen dels seus països d’origen pels conflictes armats que s’hi viuen.

Es preveu que Catalunya acollirà 1.200 refugiats abans del mes de novembre, dels quals entre 600 i 800 es quedaran a la ciutat de Barcelona i, la resta, es distribuirà per tot el territori català.

En aquest sentit, PLF ja s’ha posat en contacte amb les entitats que com Creu Roja i Acnur, treballen per donar suport als refugiats i oferir la possibilitat d’acollir alguna de les famílies refugiades que vindran a Catalunya.

La previsió parla d’oferir habitatge social per a 5 famílies. Ho explica el regidor responsable de la iniciativa a PLF; Juan Andrés Osorio.

Osorio explica que el fons de les ajudes no prové de l’Ajuntament, sinó que el consistori només ofereix logística, ja que l’operativa prové d’Europa i que cal diferenciar-les de les ajudes socials que es donen al consistori, que provenen de fons diferents.[row]

[one_third]

 

[/one_third]

[one_third]

 

[/one_third]

[one_third]


El ple serà demà divendres
a partir de les 20h.
En directe a Ràdio Palafolls 


[/one_third]

[/row]

Serà un dels 11 punts a l’ordre del dia del ple de demà divendres, que també ha de servir per aprovar els comptes de l’Ajuntament de PLF corresponent a l’any passat i serà el moment de saber si el consistori continua en números verds o per contra tanca l’exercici amb dèficit.

La sessió, que començarà a les 8 i serà transmesa en directe per RP, també aprofitarà per passar balanç i valorar la passada Festa Major, un cop feta la valoració per totes les entitats implicades en la festa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics