URGENT

Torna l’Escola de Pares i Mares de PLF

Compartiu aquesta història

El consistori reprèn aquest servei adreçat a solucionar els dubtes i problemes entorn a l’educació del fills.

Enguany serà el 7è any consecutiu que es posa en marxa aquesta iniciativa que combina dues accions principals. La primera és l’organització de xerrades orientatives, obertes i participatives adreçades als pares i mares i que aborden diferents aspectes relatius a la relació amb els fills.

Enguany, s’ha reduït el nombre de xerrades i es preveu que se’n facin 3 durant el curs. La primera serà dimecres vinent a quarts de 8 del vespre i porta per nom: ser més feliços per ser millors pares. Aquesta xerrada anirà a càrrec del psicòleg Juanjo Fernández, que ja ha fet xerrades al nostre municipi entorn a aspectes relatius a la relació paterno-filial. Maria Helena Tolosa,responsable de l’escola de Pares i Mares explica sobre què tractarà la primera xerrada.

La segona xerrada serà al febrer per tractar el bullying i es tancarà a l’abril parlant d’autonomia, automotivació, autoconeixament i autoaprenentatge.

Totes aquestes xerrades es fan a l’escola de Les Ferreries i són gratuïtes.

El servei d’Escola de Pares i Mares es completa amb la prestació d’un espai d’assessorament personalitzat per a les famílies on s’atenen consultes i dubtes de manera més individualitzada i més específicament.

Aquest servei d’orientació familiar és fa de manera privada per tal de resoldre dubtes sobre els hàbits, els estudis, els límits, les rutines, les baralles, la comunicació, la gestió de les relacions… o qualsevol altre entorn a l’educació en general dels fills fins els 18 anys.

Tolosa explica que les escoles i l’institut  treballen amb coordinació amb l’escola de Pares i Mares i detalla alguns dels aspectes més recurrents a l’hora de demanar assessorament individual.

El servei s’ofereix amb una orientadora professional i amb visites programades cada mes. Podeu consultar el calendari previst  d’aquests assessoraments i la manera de concertar cita al web de Ràdio Palafolls

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics