URGENT

Bershka demana construir un nou “armari” d’emmagatzematge a PLF

Compartiu aquesta història

La planta logística que la marca té a PLF ha quedat petita i ja es busca la manera que pugui assumir més peces de roba.

En l’últim ple municipal, l’alcalde de PLF, Valentí Agustí va anunciar que la multinacional gallega Inditex ha fet saber al consistori la seva voluntat de construir un nou silo o armari d’emmagatzematge  a l’espai del seu actual parc logístic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Centre logístic de Bershka a PLF

Es tractarà del 3r silo automatitzat als terrenys que ja té l’empresa a PLF i per on passen totes les peces que es comercialitzen a les botigues de Bershka d’arreu del món.

Segons Agustí, Bershka és la marca d’Inditex que més creix, per sobre que Zara o Massimo Dutti, pel que l’empresa gallega demanda la creació d’aquest nou espai logístic.

Actualment Bershka té 2 silos a PLF, però el tercer que es vol construir serà encara més gran que els dos actuals. De fet la previsió és que sigui de 30m d’alçada, 10 metres més alts que l’actual central logística.  Això significa que el nou edifici tindrà una alçada equivalent a uns 14 pisos .

La construcció d’aquest nou armari necessita, però la modificació del Pla General, ja que l’alçada màxima permesa en aquesta zona industrial és de 10 metres.

L’any passat Bershka va obrir 52 botigues noves arreu del món

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics