L’amateur empata contra el cuer, però es manté segon

Nou empat del primer equip del PLF, el segon de consecutiu. Aquest cap de setmana han empatat  a casa contra el St Gregori, que han aconseguit el seu primer punt.

L’equip entrenat per Mai Matas no va poder desfer les línies dels gironins, i el marcador es va mantenir a 0.  L’apunt negatiu és l’expulsió de Niko, al minut 80.

El PLF continua invicte, i només ha cedit 2 empats en el que va de lliga. Manté la 2a plaça a la taula, a 6 punts del Llagostera, que es manté líder.

Ara l’equip es concentra en el proper partit. Serà al camp del Camprodon, 16e a la classificació, amb 5 punts.

Tant el juvenil com el cadet han golejat aquest cap de setmana. Els primers es van imposar a l’Hostalric per 0 a 6, amb hat-trick d’Ayoub. Completen la llista de golejadors Miquel, Óscar i Daniel. Golejada que permet al PLF situar-se 4t a la classificació.  Aquest proper cap de setmana jugaran contra el 9è; el Cuatro Vientos blanenc.

El cadet van golejar sense contemplacions al Maçanet amb  una esplèndida actuació d’Iker, que va marcar 5 gols. Gerard en va marcar 2, i Troncoso i Marc van acabar de rematar la golejada de la jornada per 9 a 1. Són líders i aquesta setmana jugaran contra el Riudarenes, 7s.

L’infantil anava guanyant 0 a 3 a la primera part, amb gols de Marcos, Xavier i Víctor. Amb la represa, però, el PLF va permetre refer-se a la Vidrarenca que va acabar imposant-se per 5 a 3.

El proper partit serà contra el Cuatro Vientos blanenc.