L’alcalde de Malgrat s’apropa a la ciutadania amb sessions obertes de “Tu preguntes, en Joan respon”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest és el nom que rep la nova campanya de proximitat i transparència que engega l’alcalde de la localitat veïna. La voluntat és acostar-se als ciutadans per escoltar les seves opinions a peu de carrer, però també per poder-se explicar i resoldre dubtes de l’acció de govern.

La primera iniciativa de la campanya serà una sessió informativa oberta a tothom demà dijous, quan Mercader serà a l’arxiu municipal per resoldre dubtes i respondre a la ciutadania.

[row]

[one_third]


Mercader és un membre actiu de la majoria de Xarxes Socials


 

[/one_third]

[/row]

Aquesta serà la primera d’una sèrie de sessions participatives emmarcades dins la campanya ‘Tu preguntes i en Joan respon’. La previsió és fer aquestes sessions cada tres mesos, aprofitant actes públics i activitats que hi hagi al municipi. La intenció és també que es vagin fent en diferents equipaments municipals.

Mercader sempre s’ha significat per la participació dels vilatans. Ho va fer durant la campanya electoral, i assegura que vol continuar fent-lo

Ell mateix ha assegurat al web municipal que l’objectiu d’aquesta iniciativa és reafirmar els eixos bàsics de govern, que segons ell, són la transparència i la participació ciutadana. A més ha destacat la seva voluntat de ser proper al malgratenc.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics