URGENT

Bermán lidera un corrent crític que demana canvis a la cúpula del PP

Compartiu aquesta història

El president i regidor popular de PLF, Óscar Bermán ha aixecat la bandera de la renovació dins el seu partit i encapçala un corrent crític en el PP català.

El regidor palafollenc recorda que en les últimes 5 eleccions, el PP ha patit patacades considerables, l’última, el 27S, quan el mateix Bermán era l’únic representant maresmenc a la llista popular.

Lamenta, però que ningú assumeixi responsabilitats i assegura que el PP no té problemes, sinó que el problema són alguns dels seus integrants. De fet culpa directament la cúpula del partit d’immobilista i de permetre que el PP sigui cada dia més dèbil, cedint espai polític a Ciutadans.

El PP actual té un discurs buit de contingut i d’idees”
Óscar Bermán, regidor del PP

Creu que el seu partit ha estat massa servil del nacionalisme català, sense haver tingut coratge i havent-se mostrat matussers. Creu que el seu partit, al que pertany des de fa més de 2 dècades té un discurs buit de contingut i d’idees. Diu dels dirigents populars que són senyors medievals només preocupats d’aferrar-se al seu càrrec.

11070609_10207602604124107_6048796123999724886_o
Bermán saluda a Xavier Garcia Albiol el passat 12 d´octubre. Foto: Facebook Populares Palafolls

Bermán, que és regidor a PLF des del 1999 i ha ocupat alguns càrrecs al Consell Comarcal, aposta per la regeneració política i fins i tot per la refundació del seu partit.

El polític palafollenc ha mostrat públic suport a Xavier Garcia Albiol, amb qui va coincidir dilluns a l’acte del dia de la hispanitat al centre de BCN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics