Dimarts comença la formació d’ocupabilitat per competències a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tota la setmana vinent s’impartirà a Palafolls un curs de formació per tal d’ajudar a desenvolupar les competències personals i laborals dels participants, així com millorar les seves possibilitats a l’hora de  trobar feina.

La formació consta d’un curs de 22 hores de durada, repartides en 5 jornades, que té com a finalitat aconseguir que els assistents aprenguin un sistema per a millorar l’explotació de les seves competències.

A part, el curs també té per objectiu dotar d’eines a treballadors i emprenedors per a confeccionar de manera efectiva projectes professionals. En el decurs d’aquesta formació també es donaran pautes per confeccionar un bon Currículum o sobre com millorar la presentació en una entrevista de feina. Sílvia González, de l’Àrea de Promoció econòmica de PLF, explica que en aquesta nova edició del curs es vol també ajudar a millorar l’autoestima per afrontar amb més garanties la recerca de feina.

El curs va adreçat a persones en situació d’atur, que vulguin definir el seu projecte professional o apropar-se al món laboral, prenent com a punt de partida les competències professionals, per tal de millorar la seva ocupabilitat.

El curs durà a terme a l’edifici MiD de Palafolls en horari de matí.

El mateix dimarts, dia 20,  començarà es farà la 1a píndola informativa del cicle Fent Empresa. Serà al matí de 10 a 1 i sota el títol de Comunicar és persuadir i emocionar,  vol donar eines als emprenedors a l’hora de muntar el seu negoci o  millorar-ne els resultats a través de la comunicació.

El taller formatiu és gratuït i es fa conjuntament amb les Àrees de Promoció Econòmica de Tordera i Malgrat.

Tant per aquesta píndola com pel curset d’ocupabilitat cal inscripció prèvia.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics