PLF organitza un nou curs de monitors pel Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El local jove de Can Batlle acollirà del 18 de desembre al 10 de gener una nova edició del curs intensiu de monitor d’hivern. De places limitades, el curs s’adreça a totes aquelles persones interessades en realitzar les tasques i les funcions que s’atribueixen al monitoratge d’infants i joves, mitjançant la seva participació, ja sigui de forma voluntària o remunerada, en projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure.

El tècnic de joventut, Albert Muñoz, explica que el curs és intensiu i  que s’allarga fins a mitjans de gener i que abans d’obrir inscripcions ja hi havia llista de gent interessada.

El curs vol preparar als alumnes per organitzar, dinamitzar i avaluar  activitats educatives adreçades a grups formats per persones amb edats compreses entre els 3 i els 20 anys en el marc de la programació general d’una entitat, projecte o servei.

El curs es compon de 310 hores i s’estructura en tres parts: formació presencial i a distància i pràctiques.
El sistema d’avaluació es basa en la realització d’una sèrie d’exercicis que permeten evidenciar si l‘alumne ha adquirit aquelles competències necessàries per desenvolupar les tasques i funcions d’un monitor de lleure infantil i juvenil.
L’avaluació favorable de les dues etapes del curs dóna accés a l’obtenció del carnet i el diploma de monitor imprescindible per poder treballar en  les activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil com ara casals d’estius, esplais, colònies o menjadors escolars, entre d’altres. El curs es fa per Nadal, per tal que els alumnes tinguin el títol ja per l’estiu i puguin treballar de monitors en l’època en la que hi ha més oferta.

El preu general és de 220€, però hi ha descomptes per aturats. A més els palafollencs pagaran 190€ pel curs.

Podeu inscriure-us a la plana web de l’Ajuntament de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics