URGENT

Els Maduixots fan el pilar de 4 a la Pilona de Malgrat i descarreguen el seu primer 3d7

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana els castellers de l’Alt Maresme han completat les sessions fotogràfiques del que serà el seu calendari pel 2016. Com ja us va avançar RP, els maduixots han anat carregant pilars de 4 en els principals monuments dels municipis de l’Alt Maresme i La Selva Marítima amb la intenció de fer fotografies que vestiran un calendari de la colla.

La majoria de fotografies es van fer fa 15 dies, però les males condicions climàtiques no van permetre l’arribada amb barca a La Pilona de Malgrat, situada a mig del mar. Aquest dissabte, però, sí hi van poder arribar i carregar el pilar de 4 corresponent.

Les fotografies, que es fan amb l’ajuda d’un drone, mostraran els Castellers en monuments com ara el castell de Palafolls, Sa Palomera de Blanes o el Far de Calella.

A més dissabte a Olot, els castellers van bastir per primera vegada el 3d7.

 

 

En les dues vegades anteriors que s’havi a provat de fer  s’havia quedat en intent. Una vegada a Malgrat i una segona a Sta Susanna.

Va ser també la primera vegada que la colla bastia 2 castells de 7 en una mateixa diada. Per arrodonir la diada els maduixots van bastir el 5d6 i un pilar de 5, a més de 2 pilars de 4 de comiat.

El proper repte dels Maduixots serà ja el dissabte vinent a Girona, per Fires de Sant Narcís, on actuaran amb una de les seves colles padrines, els Marrecs de Salt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics