URGENT

Malgrat de Mar treballa per promocionar el turisme sènior, que permetria allargar la temporada

Compartiu aquesta història

Des de finals de maig d’aquest any, la població té la certificació com a destí de turisme sènior, és a dir, de persones de més de 55 anys. L’empresa pública Malgrat Turisme va ser la setmana passada a Madrid amb l’objectiu de promocionar la població davant d’agències de viatges que operen en aquest mercat.

La regidora de turisme de la població, Carme Ponsa  fa una valoració molt positiva d’aquestes reunions amb diferents agències i explica que el turisme sènior és un projecte pioner a nivell europeu. L’objectiu, doncs, és atraure aquest turisme a Malgrat.

De totes maneres, l’arribada d’aquest tipus de turisme no és una finalitat per si sola. El que més importa a l’Ajuntament de Malgrat és la repercussió indirecta que produirà l’estada de les persones majors de 55 anys a la població. Segons Carme Ponsa, provocarà que es pugui allargar la temporada i els negocis que es veuen implicats en el turisme puguin treballar durant més mesos

L’Ajuntament de Malgrat ja treballa perquè això sigui una realitat a partir de l’any que ve, pel que es promociona ara en els principals agents implicats en la promoció d’aquestes estades. Malgrat s’estrena enguany com a destí certificat, i acompanya a d’altres localitats properes com Sta Susanna, Calella o Lloret.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics