URGENT

La Policia de Malgrat estrena un web amb consells, tràmits i fotos dels objectes perduts

Compartiu aquesta història

Es tracta d’un apartat dins el web principal de l’Ajuntament, que continua aplicant canvis significatius amb l’objectiu de ser més navegable i útil per a la població. Ara, la policia local de la població ha obert el seu propi espai virtual per facilitar diferents gestions i consells als malgratencs.

La pagina de la policia s’ha posat en marxa dins d’un marc d’actuacions del govern de Malgrat que té per objectiu agilitzar els tràmits burocràtics i administratius dels ciutadans. Així ho explica Joan Mercader, alcalde de la població i regidor de governació.

-* Mercader tràmits

Aquest espai evita anar a la comissaria, per gestions i tràmits com ara demanar cita prèvia per a fer-se el DNI, interposar denúncies per internet, fer pagaments de multes de trànsit o sol.licitar un tall de carrer. Una de les aplicacions més peculiars és l’apartat d’objectes perduts. Entrant al web, el vilatà que hagi perdut qualsevol cosa pot saber si ho té la policia local. L’espai ofereix un llistat dels objectes perduts que arriben a comissaria i, inclús, n’ofereix fotografies per facilitar-ne la identificació.

-*Mercader Objectes perduts

Per recuperar-los, cal demostrar  la seva pertinença.

A part de la finalitat de permetre que els ciutadans puguin fer tota sèrie de coses relacionades amb l’administració des de la pantalla de l’ordinador, aquest espai de la policia també és una aposta per els cossos locals. L’Ajuntament de Malgrat sempre ha donat una forta importància a la seva policia i aquest és un pas més per mantenir, segons Mercader, l’alt nivell qualitat del cos.

-*Mercader Nivell policia

A partir d’ara, doncs, els malgratencs tindran l’oportunitat de dirigir-se a la policia i fer algunes gestions relacionades amb l’administració des de casa seva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics