URGENT

El govern de Pineda presenta el seu Pla d’Actuació Municipal 2015-2019

Compartiu aquesta història

Aquest pla municipal es fonamenta en els cinc eixos estratègics del govern actual: l’Educació, Equipaments, Ocupació, Protecció civil i Grans Projectes, com ara barris, aposta per la qualitat de vida i la Cohesió social. Tot aquest pla de govern ha estat titulat com a ‘A prop, + Transparent, + Governança’.

A l’acte hi van assistir un centenar de persones i l’alcalde, Xavier Amor, va ser l’encarregat d’explicar el Pla d’Actuació Municipal. En referència a aquest document, Amor va explicar que totes les accions de govern es podran seguir a través del web municipal.

Amor també ha explicat que el Pla té com a gran repte fomentar els espais de trobada entre la ciutadania i la convivència a través de grans projectes però també l’aposta pel dia a dia en la millora del municipi.

En aquest sentit l’aposta del govern local passa per millorar la qualitat als barris del municipi, amb la neteja diària, continuant amb la campanya d’asfaltatge, eliminant barreres arquitectòniques i soterrant contenidors.

El govern vol renovar l’enllumenat públic per un altre més eficient i millorar algunes places del municipi.

En el marc del programa de millores estètiques, el govern ha presentat un programa de finançament per a la Millora de façanes al municipi, una de les novetats d’aquesta legislatura.

Segons el Pla d’Actuació Municipal l’aposta és per incrementar la seguretat i el civisme.

L’oposició ha assegurat que afegiran propostes al full de ruta del govern i que en faran un seguiment acurat pel seu compliment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics