URGENT

Serhs Distribució preveu fusionar les seves filials per  guanyar en eficiència i volum

Compartiu aquesta història

El grup Serhs, que inclou divisions hoteleres i de serveis, té previst  fusionar la desena de filials que integren la divisió de distribució de productes per a l’hostaleria i la restauració a finals d’any. L’objectiu de la companyia és guanyar en eficiència i volum. Amb aquesta fusió, l’empresa sumarà 800 treballadors i més de 25.000 clients des de Catalunya fins a Múrcia, passant per la Comunitat valenciana.

Tot i la reestructuració, el grup Serhs té previst mantenir la seu central de la divisió de Distribució a Palafolls, on està ubicada actualment. Això no afectarà les demès plataformes, integrades per magatzems i un equip comercial per a cada zona operativa, ja que seguiran tots en funcionament.

Entre les seves 10 filials, van sumar unes ventes superiors als 200 milions d’euros en el tancament de l’últim exercici, a 31 d’agost.

Ara, la companyia preveu inversions per valor de cinc milions d’euros de cara a l’any que ve, que aniran destinats principalment a la construcció de plataformes de fred i al desenvolupament tecnològic de l’empresa.

Serhs té una àmplia presència a Catalunya i la resta d’Espanya, però, a més, compta amb importants seus al Brasil, Rússia i el Marroc. La companyia està integrada per 60 empreses i disposa d’una plantilla mitja de 2.500 treballadors i més de 1.500 socis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics