URGENT

Palafolls participa per primer cop al correllengua 2015

Compartiu aquesta història

correllenguaLa Coordinadora d’Associacions per la Llengua de PLF, al costat de l’Ajuntament del municipi i diferents entitats locals han organitzat aquesta activitats.

Durant aquesta setmana hi ha el gruix d’activitats en el marc del correllengua a Palafolls. El divendres 23, per exemple es farà una exposició de mots catalans en desús a plaça de Poppi. L’activitat du per nom mots morts i va a càrrec dels alumnes de les  escoles Mas Prats i les Ferreries. Olga Samper, de l’organització, explica en què consisteix l’activitat

El correllengua arriba a PLF després que en d’altres municipis propers com Malgrat o Calella fa anys que es du a terme

La CAL de Palafolls considera que per tal de preservar l’ús del català no es pot esperar a accions governamentals. És per això que han cregut pertinent actuar i, sobretot, adreçar activitats als més menuts, que són els que hauran de mantenir el català en un futur.

Per ser la primera edició, els organitzadors asseguren que estan contents amb el nombre d’entitats que s’han sumat a la iniciativa. Una circumstància que els dóna alè per pensar en properes edicions del correllengua en propers anys.

A més, volen remarcar que en cap cas es tracta d’una activitat polititzada i que es vol promoure la llengua i la cultura catalana de manera transversal, allunyant-se d’ideologies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics