Tordera prepara  la tercera edició de la fira del conte per aquest dissabte

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La mostra es fa amb l’objectiu de contribuir a la sensibilització de la lectura del públic infantil i juvenil a través d’eines com els contes o els àlbums il·lustrats. A més, vol posar a l’abast dels visitants una oferta lúdica per a donar a conèixer autors i il·lustradors catalans.

De fet, el regidor de promoció econòmica de Tordera, Marc Unió, defineix la fira com un aparador de la indústria del conte i explica que la fira està especialment orientada als nens.

Aquest any, la fira del conte de Tordera no se celebrarà com de costum a La Plaça de l’Església. Les parades i les activitats es traslladen a la Plaça de la Concòrdia, on ja s’ha fet diferents actes i activitats celebrats a Tordera.

La fira començarà a partir de 2/4 d’11 del matí, amb una lectura en veu alta, que anirà a càrrec de representants de les escoles de Tordera. Posteriorment, i durant tot el dia, es farà diferents presentacions de llibres i contes, així com tallers per acostar la literatura als més joves. A més a més, la biblioteca de Tordera muntarà una zona de lectura i dibuix perquè els nens puguin divertir-s’hi.

Serà, doncs, una fira literària plena d’activitats. De fet, la dinamització de l’esdeveniment era una de les premisses de l’Àrea de promoció econòmica de la població

La fira acabarà al voltant de les 19h del vespre amb un espectacle musical.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics