URGENT

Comencen les xerrades sobre filosofia de l’Àgora Jove, impulsada per l’Aula Blanes

Compartiu aquesta història

L’entitat, que s’encarrega de promoure xerrades i conferències per compartir i difondre coneixement sobre diversos àmbits, ha estrenat aquest any, una sèrie de xerrades que tenen per objectiu apropar la filosofia als joves.

Aquest és el sisè any de l’Aula Blanes i ja durant l’estiu van fer una prova pilot per crear l’Àgora Jove. La intenció és crear un espai de reflexió filosòfica, generant un pensament crític i aportar eines per fer un us pràctic de la filosofia. Tot plegat dirigit exclusivament als joves, que poden acudir a aquestes xerrades a la Biblioteca Comarcal de Blanes. Ens ho explica un dels seus organitzador, Toni Muñoz

La primera sessió s’ha fet aquest dimarts i l’organització n’ha  fet una valoració positiva ja que hi ha participat una 20a de joves. La majoria de Blanes, però també s’hi van acostar joves de poblacions properes. L’èxit d’assistència reforça la idea dels organitzadors de seguir amb aquesta sèrie de xerrades i ja n’hi ha quatre mes de previstes. Dues pel mes de novembre i dues pel mes de desembre

A part de l’Agora Jove, Aula Blanes ja té previstes més conferències i xerrades en d’altres àmbits i aquest novembre es preveu fer una conferència sobre cinema.

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics