URGENT

La policia busca els dos atracadors que van assaltar una dona quan anava a ingressar diners

Compartiu aquesta història

Va passar pels voltants del migdia al centre de la nostra població, quan una dona anava a ingressar la recaptació de la seva empresa amb seu a PLF.

A l’arribar a les portes de la sucursal bancària, va ser abordada per 2 homes que la van empènyer i van robar-li tots els diners que anava a ingressar en aquell moment.

Els dos homes, que van fugir corrent del lloc del fets, van abandonar la furgoneta amb la que havien arribat fins al mateix carrer de la sucursal bancària, una Renault Express, que havia estat robada abans a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Lloc de l'atracament. Foto: Google
Lloc de l’atracament. Foto: Google

Els atracadors van acabar fugint amb un segon vehicle, previsiblement també robat.

Segons fonts properes a la investigació, els lladres van aconseguir una gran quantitats de diners i se sospita que feia temps que seguien i estudiaven els moviments de la dona per tal de preparar l’atracament, que va ser molt minuciós.

Ara els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies i segueix la pista dels lladres a nombrosos testimonis van veure fugint corrents pel carrers propers .

La Policia Local, a més, ha detingut un menor del nostre municipi, com a principal sospitós de cometre fins a 4 robatoris a l’interior de vehicles a St Lluís així com robatoris dins de domicilis. La Policia el considera principal responsable, juntament amb alguns amics, de la majoria d’actes vandàlics d’aquesta zona del nostre municipi, tot i que també hauria actuat en d’altres punts.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics