URGENT

La campanya ‘Garantia Juvenil’ per a joves que ni estudien ni treballen arriba a PLF

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una iniciativa europea, promoguda aquí per la Generalitat, a la que s’ha sumat la nostra població a través de l’àrea de promoció econòmica i l’àrea de joventut. El programa s’adreça als joves per objectiu combatre l’atur entre els col·lectius més joves del país.

A través de la campanya i si es compleix els requisits, la Generalitat oferirà una oferta de treball, de pràctiques o de formació als joves participants en un termini màxim de 4 mesos.

El col·lectiu de joves susceptibles de rebre la Garantia Juvenil han de ser més grans de 16 anys i menors de 30 anys, inscrits o no als serveis d’ocupació, i que no tenen feina ni estan formant-se.

Ja hi ha alguns joves palafollencs inscrits al programa, però encara queden places lliures. És per això, que el proper 4 de novembre a 2/4 de 12 del migdia es farà una xerrada informativa al Punt d’Informació, per tal d’explicar el programa i aclarir dubtes entorns a aquesta Garantia Juvenil.

Ho explica Albert Muñoz, Tècnic de joventut de l’Ajuntament de Palafolls.

Tot i això, hi ha certes restriccions i requisits per tal de beneficiar-se d’aquest programa. Cal que els joves no estiguin estudiant ni treballant, s’ha de tenir qualsevol nacionalitat europea i no pot haver treballat en el període de 30 dies anteriors a la data de la presentació de la sol·licitud.banner_garantiajuvenil

El mateix 4 de novembre, a partir de les 2/4 d’1 s’impartirà una altra xerrada informativa referent a cursos d’informàtica, també dirigit a joves

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics