Malgrat acosta l’art als nens i joves amb “Arrels d’Art”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’una iniciativa dirigida als nens i joves que es materialitza amb una  programació cultural estable per donar una base cultural als joves malgratencs.

Arrels d’Art, que oferirà propostes de diferents disciplines artístiques, vol fer que els més petits creixin amb inquietuds i diferents coneixements culturals.rrels d'art

La pintura, la música o, fins i tot el circ, formaran part del programa d’Arrels d’Art amb activitats sempre pedagògic. De tot plegat en parla Albert Cuní, regidor de cultura de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

La campanya s’anirà desenvolupament mitjançant activitats puntuals, incloses dins l’agenda cultural de Malgrat, i sempre seran propostes de carrer, sense necessitat d’inscripcions. Només farà falta que el nen o nena que vulgui participar-hi es presenti al lloc i a l’hora que es faci l’activitat en qüestió.

La primera activitat programada és pel 14 de novembre i constarà d’un espectacle adreçat a nens d’entre 3 a 6 anys que es titula “Històries de Tumbukú”. Una setmana més tard, el dia 21, es farà un taller creatiu anomenat The Beatles, per donar recursos musicals als nens i oferir-los informació sobre qualsevol peça musical cantada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics