URGENT

L’amateur perd el seu primer partit i cau fins a la tercera plaça de la lliga

Compartiu aquesta història

Ha estat a la 9a jornada de lliga quan els de Pai Matas han cedit el primer partit, després de perdre a Les Presses, 3 a 0 contra el Bosc de Tosca, l’únic equip que ha guanyat al líder de la taula.

A banda de perdre el primer partit, els palafollencs també han cedit la 2a plaça del campionat, en favor del Cornellà del Terri. Els dos estan empatats a 18 punts, a 6 del Llagostera que continua com a líder en solitari.

El proper partit, a casa, serà contra el Cassà, que actualment és 9é a la taula a 6 punts del PLF.

La veritat, però, és que el club té la majoria d’equips en les primeres posicions de les classificacions. És el cas del juvenil i del cadet. Els dos s’han imposat aquest cap de setmana a equips malgratencs.

Els primers  han guanyat 2 a 0 al Malgrat amb gols de Sergio i Jonathan. TRES punts que mantenen els palafollencs a la 2a plaça de la taula a 2 punts del líder. Aquesta propera jornada jugaran contra el St Celoni, actuals 6s.

El Cadet  va passar per sobre l’Olímpic Malgrat. En el seu desplaçament a la població veïna, els palafollencs es van imposar per 1 a 7 amb 7 golejadors diferents; Sergi, Mark, Alex, Victor, Joan i Iker. L’equip és líder amb 15 punts i aquesta propera jornada jugaran contra el Racing Blanenc, 9s a la taula amb 6 punts.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics