URGENT

Tanquen el trànsit a la carretera entre PLF i Malgrat

Compartiu aquesta història

Els treballs per ultimar la rotonda de St Lluís obliguen a tallar el transit a la carretera entre 15 dies i tres setmanes, tot i que la Policia Local calcula que el tall es pot allargar fins a un mes.

Les màquines ja treballen   al mig de la calçada.
Les màquines ja treballen al mig de la calçada.

Sigui com sigui aquest matí, prop de les 10 s’ha tallat el trànsit a la carretera, cosa que complica la mobilitat entre PLF i Malgrat. També ho tenen complicat els veïns de St Lluís per anar a escola o a comprar al centre de PLF. Ara com ara, més enllà de camins rurals i altres dreceres, per accedir de St. Lluís al centre amb vehicle cal fer la volta pel polígon de Can Patalina, triplicant el temps habitual de trajecte.

Mentre estigui tallada la carretera els operaris treballaran en la construcció de la rotonda al bell mig de la calçada, pel que es feia inviable el trànsit rodat en aquest punt.

Quan es reobri el transit ja serà amb la rotonda gairebé finalitzada i ja en ús,. Només mancarà alguns acabats circumdants.

Els veïns de St. Lluís sempre han reclamat una millor sortida del barri en aquest punt, i després d’anys de retard fa cosa d’un mes van començar els treballs que encara s’hauran d’allargar prop d’un mes més.

La rotonda costarà uns 260 mil €, dels quals 210 mil els posa la Diputació de Barcelona, que és la titular de la via.

Segons les últimes dades registrades, per aquesta carretera hi passen uns 5000 vehicles cada dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics