URGENT

PLF remodela la seva fira de Pagesia i compta  amb els productors locals

Compartiu aquesta història

La primera edició no va complir amb les expectatives dels organitzadors i des de fa un temps el consistori i l’Acep estan treballant per reformular la fira i fer-la més atractiva i més ajustada a la temàtica agrícola.  La segona edició de la Fira de Pagesia es farà a mitjans d’aquest mes, repetint  la plaça de Poppi com a emplaçament.

Enguany s’ha convocat a diferents professionals de la pagesia local, amb la intenció de que s’impliquessin al format, per tal de fer-lo més adequats al motiu del certamen.

Dolors Agüera, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament explica que la primera edició va ser decebedora i que per això s’ha reformulat la fira.

Ara, amb el suport i el consell de pagesos locals, la fira incorporarà  tallers relacionats amb l’agricultura, conferències i parades sobre  artesania i productes de la terra.

Aquest novembre, a banda de la Fira de Pagesia, que es farà el 14 i 15, també es preveu la Fira d’Artesania i Complements de Nadal pel dia 28 al centre de PLF.

Segons el consistori, aquestes fires ajuden a revitalitzar el centre de la nostra localitat ja sigui a nivell comercial com també de restauració i de visites de persones d’altres poblacions veïnes.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics