URGENT

Alumnes de l’Institut Serrallarga de Blanes pinten el patí de l’escola La Roureda de Tordera

Compartiu aquesta història

Els dos centres educatius han conjuntament per tal de fer més atractiva la nova escola La Roureda de Tordera. El centre, de recent creació tenia un patí de formigó i gris i els responsables van decidir pintar-lo per tal que els alumnes si sentissin més a gust.

Aleshores va sorgir la idea de pintar un mural de colors vius i cridaners. La direcció de l’escola de Tordera va posar-se en contacte amb diferents centres on fan el Batxillerat artístic per proposar-los la idea , i finalment el centre de secundària blanenc s’hi va apuntar de seguida.

Així ha quedat el patí de l'escola La Roureda de Tordera
Així ha quedat el patí de l’escola La Roureda de Tordera

Després, en una reunió entre les direccions i el professorat de l’institut de Blanes i l’escola de Tordera es va arribar a l’acord que fossin els alumnes de Batxillerat d’Arts i del Programa de Formació i Inserció de Pintura els qui s’encarreguessin de pintar el mural.

A més, el treball ha estat cooperatiu entre els alumnes i professors dels dos centres.

El mural s’ha inspirat amb l’entorn més pròxim a l’escola de  La Roureda, ho explica una professora de l’institut Sarralarga, Anna González.

Cole 1

L’escola La Roureda buscava millorar l’aspecte del seu patí i per la seva banda l’institut blanenc intentava aporta eines d’aprenentatge i ganes de col·laborar als seus alumnes

Cole 2

L’Ajuntament de Tordera ha aportat el material necessari per dur a terme la feina, ja sigui estris per pintar com elements de seguretat i protecció necessaris per aquestes actuacions.

El mural, que es va fer a finals del mes passat, mostra paisatges  boscos, juntament amb imatges de nois i noies fent diverses activitats tant lúdiques com educatives. En forma d’agraïment, l’escola torderenca va donar uns obsequis a l’Institut Serrallarga fets pels alumnes de l’escola

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics