Lloret celebra les jornades de la Casa Cúllar aquest cap de setmana

Cartell del cap de setmana
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’unes jornades d’intercanvi cultural, gastronòmic i lúdic, que comencen demà divendres dia 6 en el marc de l’anomenat ‘Viernes Cultural’.

La primera activitat tindrà coma epicentre el teatre de Lloret, on s’hi podrà veure un espectacle titulat ‘Motin en Guardial’, dirigida per dos actors lloretencs, posteriorment es podrà seguir l’obra ‘Al tiempo Real’, que anirà a càrrec dels alumnes de la Casa de Cúllar.

Per acabar les activitats programades per divendres es farà una ballada de Country, també a càrrec dels alumnes de l’entitat. Les entrades estan pràcticament exhaurides.

El dissabte i el diumenge, al pavelló de la població es vendran productes de Cúllar, com ara embotits, diferents dolços i oli. A més a més, a la porta del pavelló hi haurà un exposició fotogràfica que adornarà la seu.

Dissabte, a partir de les 11 obrirà portes l’exposició i la degustació i venda de productes de la terra, acompnyat d’actuacions i activitats. La jornada acabarà amb un sopar de germanor a un restaurant de Lloret de Mar

Diumenge a les 11.00 h s’ha programat una cercavila popular des del pavelló municipal d’esports fins a la Plaça de l’Església. Una hora més tard,  a les 12.00 h, s’ha previst a l’Església Parroquial de Sant Romà la celebració de la tradicional missa rociera.

Tots els actes estan oberts a tothom.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics