URGENT

L’oposició demana més pedagogia sobre els impostos

Compartiu aquesta història

ERC ha aplaudit les bonificacions aplicades a partir de l’any que ve, ja que aposten per bonificar  els impostos i taxes a aquelles famílies més desfavorides i no pas per una rebaixa general de les ordenances locals. Francesc Alemany, parla d’actuacions més quirúrgiques i recorda que baixar impostos significa posar en perill l’estabilitat econòmica del consistori.

Els republicans han demanat al govern més transparència en el destí dels impostos locals, per tal de fer pedagogia entre els ciutadans per que entenguin de la necessitat de les ordenances, cosa en la que han coincidit la rets de grups. El govern ha recollit el guant i estudiarà la manera d’explicar d’on venen i com es gasten els diners dels impostos i taxes locals.

El PP proposa fer un estudi general de les taxes  i impostos per veure si realment es pot fer una rebaixa de cara al proper any amb l’IBI o l’impost de circulació. Ho explica el seu portaveu, Oscar Bermán.

Els populars recorden que en  propers anys s’haurà d’aplicar la revisió cadastral, cosa que podria incrementar el rebut de l’Ibi.

Ciutadans considera oportú congelar les ordenances i aposta per estalviar en la gestió en comptes d’augmentar la pressió fiscal. Martí  Victòria, és el regidor de C’s a PLF.

Els tres grups de l’oposició han demanat més col·laboració del govern a l’hora d’elaborar i consensuar les ordenances fiscals i els pressupostos. De fet han concretat ja una data de reunió per treballar els pressupostos de l’any que ve que es tractaran en el ple el proper mes de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics