Les alumnes de pintura del Casal de la Dona exposen al MiD

L´exposició al MiD
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest mes de novembre la sala d’exposicions de l’edifici MiD presenta  la mostra “Pinzells i dones”, a càrrec de les alumnes de pintura de l’Associació de Dones de Palafolls.

L’exposició de treballs realitzats en el marc d’aquesta activitat es va inaugurar el dia 7 de novembre i estarà oberta fins el proper 8 de desembre.

La mostra inclou entre 5 i 6 peces de diferent format de les 8 alumnes de taller.

L´exposició al MiD
L´exposició al MiD

La professora de Pintura del casal de la Dona de PLF, Sandra Fernández, explica que s’usen tota classe de tècniques com acrílic, oli o llapis i que sempre es treballa sobre paper o tela, i que la exposició serveis per ensenyar la feina feta i promocionar el taller.

Cada dimarts al vespre es reuneix el grup de treball al casal de la D¡ona durant unes 2 hores. La instructora aclareix que no es tracta de mecanitzar la pintura, sinó donar eines i explicacions per ajudar a expressar l’art de cadascú. El taller a més inclou la seva versió infantil, també els dimarts, però a la tarda.

L’exposició inclou una 30a de quadres de formats i mides diferents que es poden veure fins a principis de desembre amb entrada gratuïta i durant l’horari habitual d’obertura de la sala d’exposicions del MiD.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics