URGENT

Baixen els delictes a Lloret

Compartiu aquesta història

Les dades policials demostren que els delictes comesos a Lloret de Mar han baixat un 5,4% en el període comprès d’octubre de 2014 a setembre de 2015 respecte del mateix període de l’any anterior. Aquesta és una de les dades destacades que s’han donat a conèixer durant la Junta de Seguretat celebrada fa uns dies. Destaca també que hi ha una millora en molts àmbits. Així cauen els robatoris amb força un 15%, també baixen un 17% els robatoris amb violència i/o intimidació i es redueix la xifra de detinguts. Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han detingut 621 persones, mentre que un any abans havien estat 688, és a dir un 10% més. L’alcalde de la ciutat , Jaume Dulsat, s’ha mostrat satisfet i destaca que Lloret ha viscut  un estiu tranquil.

Per tipologies, han  baixat els robatoris amb força en establiments, que han caigut en un centenar menys,  els  robatoris amb força a domicilis (n’hi ha hagut una 30a menys que l’any passat) i pel que fa a  robatoris amb força a empreses cauen de 15 casos a 10. L’únic repunt s’experimenta en els robatoris amb força a l’interior de vehicles que passen que augmenta un 4.5% sobrepassant els 200 casos en un any.

En el capítol dels robatoris amb violència i/o intimidació també hi ha un descens del 16,7%. Hi ha hagut un cas de  robatori amb violència i/o intimidació a domicili i les estrebades, augmenten un 16,7%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics