URGENT

ERC analitzarà què s’ha fet aquests mesos de mandat i proposarà alternatives

Compartiu aquesta història

Aquest vespre els republicans han preparat la que serà la seva primera Audiència Pública amb la que la formació, que és el principal grup a l’oposició, vol donar a conèixer com funciona l’Ajuntament de PLF per dins. Així vol explicar quines son les decisions que pren el ple municipal i quines les que pot prendre la Junta de Govern, composada només per regidors del  govern. També volen explicar l’organigrama del consistori i la feina que fa el govern i quina l’oposició.

Els 4 regidors d'ERC a PLF. Facebook
Els 4 regidors d’ERC a PLF. Facebook

En aquest acte, que es farà al Mid i que és obert a tothom, els 4 regidors republicans analitzaran també el que portem de mandat. Explicaran les decisions preses pel govern des del juny, però ho contraposaran amb quines haguessin estat les decisions que haguessin pres, si fos Esquerra el partit de govern local.

En aquest sentit avancen que exposaran les seves opinions de la gestió de la Policia Local de PLF, la gestió del personal municipal  o la seva opinió entorn a la imputació de l’Alcalde de PLF, Valentí Agustí, en el cas Lemonche.

Aquestes audiències públiques, que segons els republicans tindran continuïtat, és una aposta electoral a la que es van comprometre en les últimes eleccions municipals d’aquest any.

Aquesta primera és fa al centre de PLF, però l’aposta dels republicans es poder fer aquests actes de forma descentralitzada en altres punts del nostre municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics