Divendres comença la Festa Major de Lloret de Mar

Cartell de la Festa Major de Sant Romà 2015
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho farà amb una cercavila gegantera a partir de les 19h de les 19h de la tarda, que anirà des de la Plaça Lluís Companys fins a la Plaça de la Vila. La rua de gegants serà la talonera de l’inici oficial de la Festa Major de Sant Romà, que s’obrirà amb el pregó a partir de 2/4 de 9 a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de la població. Aquest any anirà a càrrec de Rafael Pacha, vicepresident de la casa extremenya de Lloret de Mar.

Les celebracions s’allargaran fins el dia 22 de novembre i compten amb un programa d’activitats i actes pensats per a totes les edats, des de balls populars, fins a competicions esportives o concerts destinats als joves. De fet, aquest any s’han programat dos caps de setmana de barraques, per on passaran grups de renom com ara Oques Grasses, els Mojinos Escocidos o Els Catarres. Per l’escenari hi passaran onze grups durant dos caps de setmana.

D’altra banda, També participaran en la Festa Major d’enguany en altres activitats actors coneguts com Joan Pera o Josep Linuesa.

Un altre dels plats forts de la festivitat és la Fira Medieval, que tindrà lloc durant aquest cap de setmana, entre dissabte i diumenge.

En definitiva, la població ofereix un programa de Festa Major de Sant Romà farcit d’activitats i esdeveniments per satisfer des dels més petits fins als més grans de la població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics