La campanya de vacunació contra la grip s’allarga fins a finals de mes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa aproximadament un mes que es va engegar. Amb l’arribada del fred i les baixes temperatures el risc d’agafar el la grip es multiplica i des de fa anys els Centres d’Atenció Primària ofereixen vacunació gratuïta per prevenir el virus. A Palafolls les vacunacions van començar el 19 d’octubre i es preveu que s’allargui, com a mínim fins el 27 de novembre.

En un principi s’esperava que la campanya acabés a finals de la setmana vinent, entre el 17 i el 18 de novembre. Però finalment, aquest any la campanya s’ha hagut d’allargar fins a finals de mes. En principi no s’haurà de perllongar més les vacunacions, però tot dependrà de la gent.

Ara mateix, el CAP de Palafolls està donant hores pel dia 27, però fonts del centre expliquen que en un principi no hi hauria d’haver més sol.licituds.

A més també expliquen que Malgrat també ha hagut d’allargar la campanya. A la població veïna, però, es calcula que el dia 25 sigui l’últim de vacunacions contra la grip.

Com era de preveure abans de començar la campanya, el perfil de gent que més s’ha vacunat ha estat gent gran, tot i que també ho han fet alguns nens petits i persones que pateixen patologies que generen més risc, com ara bronquitis.

Per a més informació i per demanar hora cal trucar al CAP de PLF, al 93 762 04 53

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics