El vehicle calcinat a Vidreres no té relació amb els atemptats de París, sinó al tràfic de drogues a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cotxe que va aparèixer la nit de divendres a dissabte en flames a la urbanització Aiguaviva Park de Vidreres està relacionat amb un afer de tràfic de drogues. Per tant, es descarta la seva vinculació amb els atemptats de París.

La Unitat d’informació dels Mossos així ho ha determinat després d’investigar el vehicle on s’hi van localitzar diverses plaques de matrícules europees i 15 telèfons mòbils amb tot apunt per posar-los en funcionament.

El vehicle d’alta gamma, un Mercedes classe A és robat i tot fa pensar que està relacionat amb el tràfic de drogues. De fet, els agents de la comissaria de Santa Coloma dels Mossos d’Esquadra s’han posat al càrrec del cas i se sospita que estaria vinculat amb uns fets relacionats amb Lloret de Mar. La investigació es porta amb discreció i no es coneixen per ara més detalls.

El vehicle va aparèixer en flames al voltant de quarts de dotze de la nit al carrer Camèlia de la urbanització d’Aiguaviva Park de Vidreres. Els Bombers van apagar el foc i en veure la troballa es va alertar els Mossos d’Esquadra. A dins hi havia plaques de matrícula de diversos països entre ells França, Alemanya, Espanya. També entre el que va cremar hi havia documentació de la companyia SFR, una empresa de telefonia francesa.

El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero en una entrevista a Catalunya Ràdio va destacar que la investigació apunta a un afer de tràfic de drogues i va ser taxatiu en desvincular-ho amb els atemptats de París.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics