Blanes celebra la setmana de la ciència

Instal·lacions del CEAB
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Molts indrets d’arreu del país celebren durant aquests dies la setmana internacional de la ciència. La població veïna s’ha sumat a aquestes commemoracions a través de dues activitats que acollirà el municipi.

D’una banda, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB) organitza diferents activitats durant tota la setmana i per altre banda el jardí botànic Marimurtra acollirà una exposició el proper cap de setmana sobre botànica catalana. Una exposició que podrà seguir-se a través de visites guiades i amb entrada gratuïta.

De totes maneres, l’exposició ja pot visitar-se a la primera planta de la Biblioteca Comarcal de Blanes. Des del divendres passat i fins el dilluns dia 30 de novembre l’exposició serà a la biblioteca. Amb l’excepció, però, d’aquest cap de setmana, quan es traslladarà al patí d’entrada del jardí Marimurtra.

Paral·lelament, el CEAB promociona diferents activitats en el marc d’aquesta setmana de la ciència. Es tracta de dos actes enfocats a adults i un altre destinat a joves. De fet, el CEAB convida a les seves instal·lacions a diferents escoles entre el dijous i el divendres i organitza diferents tallers per els alumnes, Tant de primària com de secundària i batxillerat. Hi haurà un taller sobre els efectes de la mà humana en la qualitat de l’aigua dels rius; un altre sobre els ecosistemes d’alta muntanya i dos tallers més sobre activitats marines.

Aquestes activitats provoquen que molta gent visiti durant aquests dies les instal·lacions de l’entitat. Una experiència que, segons Marc Ventura, és enriquidora i intensa tant pel CEAB com pels que visiten l’edifici.

A més, a banda dels tallers que s’organitzen pensant amb els joves, el CEAB també ofereix visites guiades durant aquests dies per a adults. Això sí, per tal d’anar-hi cal trucar a l’entitat perquè aquesta faci una previsió. La voluntat és formar grups per fer la visita de forma organitzada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics