URGENT

L’Escola de Música farà la cantata del Petit Princep amb alumnes de les escoles

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge és Santa Cecilia, la patrona de la música. Per celebrar-ho l’escola de Musica de PLF torna a organitzar activitats musicals, però enguany han volgut fer un pas més, i oferir una cantata al Palauet.

A més comptaran amb els alumnes de les escoles Mas Prats i Les Ferreries que prendran part de l’espectacle cantant alguna de les cançons, que ja han assajat a classe aquests dies.

La cantata triada és la del Petit Princep, un espectacle de sis cançons inspirades en el famós conte infantil  i que  no és nou pels alumnes del Mid, ja que ja es va fer a mitjans d’aquest any, com a final de curs d’alguns alumnes.

 

S’ha decidit repetir aquest espectacle perquè no hi havia temps suficient com per fer un espectacle nou. Ho explica la directora del centre, Sara Lozano

 

santa Cecilia 1

 

Municipis propers com Malgrat i Pineda, fa temps que organitzen cantades amb els alumnes de les seves escoles de primària. Durant un temps, els centres treballen aïlladament una part de la cantata que després ofereixen en un espectacle públic. Veient aquesta experiència es vol importar la idea al nostre municipi.

 

Tot i que el pes principal el portaran els alumnes del Mid, els alumnes de Mas Prats i Ferreries també hi participaran cantant alguna de les peces del musical.

 

Al tractar-se de nens que no estudien música més enllà de l’assignatura que fan a l’escola, s’ha hagut d’escollir unes cançons més senzilles. La idea és anar treballant poc a poc per avançar en la qualitat d’aquesta iniciativa.

-*

L’activitat, que es farà divendres a quarts de 10 del matí,  no és oberta a tothom per la manca d’espai del Palauet, pel que només hi assistiran els mestres i els alumnes convidats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics